UA-70411478-1

De geknipte traiteur voor uw event

U kiest voor kwaliteit, u kiest voor smaak, u kiest voor variatie, u kiest voor Catering Delbaere.

Catering Delbaere staat garant voor kwaliteit en een groot aanbod van keuzemogelijkheden afgestemd op uw wensen en budget. U kan zorgeloos feesten in een door u gekozen omgeving.

Onze verschillende mogelijkheden:

Barbecue

Wat past er nu beter dan tijdens de zomer gezellig van een barbecue te genieten samen met uw gasten.  Naast een traditionele barbecue kunt u ook kiezen voor een luxe bbq, verfijnde bbq of een grillspecialiteit zoals cote à l’os of chateau briand. De lekkere frisse salades, sauzen, aardappelen en broodjes maken de barbecue helemaal compleet.

Recepties

Wij bedienen u en uw gasten met ons team, op een door u gekozen locatie. Geniet van onze koude en warme hapjes zorgvuldig bereid, met heerlijke ingrediënten. Zelfs een kleine snack zoals puntzakje met frietjes of een broodje met warme hesp, behoort tot de mogelijkheden.

Warme maaltijden

Een eetfestijn altijd succesvol voor jong en oud. Wat dacht u van een buffet met varkenshaasje, champignonroomsaus, warme groentjes en kroketjes? Of warme nootham met 3 soorten warme sausen, koude groentjes en frietjes?

Menu's

Wilt u uw gasten verwennen met een heerlijk diner en hebt u geen zin om een hele dag in de keuken te staan?

Stel dan zelf uw menu samen. Wij leggen uw gasten in de watten. Catering Delbaere maakt er een punt van om u en uw gasten volop te laten genieten.

Walking-dinner

Een unieke en gastronomische belevenis  waarbij uw gasten zich spontaan onder elkaar mengen en kunnen genieten van een culinaire wandeling die we doorlopend begeleiden met een assortiment van hapjes, voorgerechtjes, soep, hoofdgerechtjes en natuurlijk het dessert.

Ideaal voor uw feest met bistrotafels en barkrukken.

Dessertbuffet

Een waaier van zoetigheden in diverse smaken en verschillende creaties door ons gepresenteerd.

Bekijk onze cateringfolder voor meer informatie