Rundsvlees
Het rundsvlees is afkomstig van het vleesras 'Belgische witblauw'. Het is gekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Denk maar aan een lekkere cote à l'os, een sappige entrecôte, een heerlijke filet pur, zonder de zesrib te vergeten.
Varkensvlees
Varkensvlees met gegarandeerde oorsprong, voor wie van zuiver varkensvlees uit West-Vlaanderen houdt.
Varkenshaasje, varkensgebraad, varkenscoteletten, geregeld, gevleesde ribben, stoofvlees, varkenswangetjes, varkenskroontje, …
Kalfsvlees
Ons mals en sappig Belgisch kalfsvlees van het witblauw ras draagt het BCV-kwaliteitslabel te herkennen aan het klavertje vier.
Kalfsfilet, kalfsgebraad, kalfslapjes, kalfscoteletten, kalfsfricassee, osso bucco, …
Lamsvlees
Lamsvlees van eigen bodem: kwaliteitsvol natuurlijk vlees, sappig en smakelijk.
Lamskroontje, lamsfiletcoteletten, lamsragout, lamsbout, lamsschouder, ...
Gevogelte en wild
Gevogelte en wild: een lekker en gezond stukje vlees
Verse kippen, kippenfilet, kippenbillen, kippencotelet, …
kalkoenfilet, kalkoenstoofvlees, …
Verder bieden we ook konijnen, konijnenbillen, eendenfilet en struisvogelfilet aan.