UA-70411478-1

Rundsvlees

Het rundsvlees is afkomstig van het vleesras 'Belgische witblauw'. Het is gekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Denk maar aan een lekkere cote à l'os, een sappige entrecôte, een heerlijke filet pur, zonder de zesrib te vergeten.

 

 

 

 

Varkensvlees

Varkensvlees  met gegarandeerde oorsprong, voor wie van zuiver varkensvlees uit West-Vlaanderen houdt.

Varkenshaasje, varkensgebraad, varkenscoteletten, geregeld, gevleesde ribben, stoofvlees, varkenswangetjes, varkenskroontje, …

Kalfsvlees

Ons mals en sappig Belgisch kalfsvlees van het witblauw ras draagt het BCV-kwaliteitslabel te herkennen aan het klavertje vier.

Kalfsfilet, kalfsgebraad, kalfslapjes, kalfscoteletten, kalfsfricassee, osso bucco, … 

Lamsvlees

Lamsvlees van eigen bodem:  kwaliteitsvol natuurlijk vlees, sappig en smakelijk.

Lamskroontje, lamsfiletcoteletten, lamsragout, lamsbout, lamsschouder, ...

Gevogelte en wild

Gevogelte en wild: een lekker en gezond stukje vlees

Verse kippen, kippenfilet, kippenbillen, kippencotelet, …

kalkoenfilet, kalkoenstoofvlees, …

Verder bieden we ook konijnen, konijnenbillen, eendenfilet en struisvogelfilet aan.